CENTRE D'ESTUDIS IT'S ENGLISH

CARTA INFORMATIVA PRIMERA SETMANA 2018









Benvolgudes famílies,

Aquesta ha estat la primera setmana i ha passat molt ràpid. Els nostres protagonistes han estat el  Little Elephant i els seus amics(cat, dog, frog, cow, snail i el doctor Monkey). Grans(p4 i p5) i petits (p3) hem après aquesta història en la que el Little Elephant celebra  el seu aniversari i tots els seus amics li porten regals, però quan arriba el doctor Monkey té por que li doni alguna “injection”,afortunadament no és així i li porta un “birthday cake”. Els més grans el divendres han representat la història i els més petits han cantat la cançó “I’ve got a present”.
Paral·lelament  hem treballat les joguines amb la pel-lícula Toy Story 1,hem conegut els personatges i hem aprés que és important respectar i cuidar  les joguines , també hem vist que l’amistat és molt important  amb l’ exemple dels dos protagonistes Woody(el cowboy) i Buzz Light Yeat (astronaut). En aquest cas qui celebra l’ aniversari és l’ Andy i els seus amics també li porten molts regals , el més especial és el Buzz. Alguns dies hem mirat fragments de la peli per familiaritzar-nos amb els protagonistes.
Hem pintat els personatges de Toy Story 1,hem fet un Mr Potato que ens endurem la setmana vinent i els més petits també han fet un super present amb el qual us cantaran la cançó.
Finalment explicar-vos que el divendres ha estat un dia molt intens , la gravació de l’ obra del Little Elephant i de la  la cançó “I`ve got a present”, després hem anat al parc del firal per fer un joc de pistes i tots els nens i nenes eren els animals de la història  i havien de buscar els regals del Little Elephant. Ha estat molt divertit i després hem jugat a fer “Bubbles”(bombolles) i hem jugat amb “Water Balloons”(globus d’ aigua) i ha estat molt resfrescant.
Finalment hem arribat a l’ escola i hem vist la part final de la peli , que per cert ens ha agradat molt. Ah!  I com que tenim  un Pau  i avui és el seu Sant ens ha repartit Sweets (xuxes) mmmmm!DELICIOUS!!!
Per tant ha estat una setmana intensa amb moltes emocions i molta diversió. Us recomanem que a partir de dimarts mireu el nostre blog: www.itsenglish.blogspot.com
Fins aviat! See you soon and a super kiss!!!