CENTRE D'ESTUDIS IT'S ENGLISH

Carta informativa quarta setmana 2018








Benvolgudes famílies;

Aquesta setmana els Increibles han estat els protagonistes , una família de super herois molt especial .Al mateix temps hem continuat amb el Little Elephant, concretament la seva família i la història  relacionada amb l’ escola.

Així doncs hem fet algunes manualitats un potet de sal,de decoració, per fer un petit regal algun membre de la Family(I’ve got a present for you).També hem fet unes màscares  de super herois que avui mateix veureu.

Els més grans han assajat i avui divendres representaran la història Little Elephant is late, divertida i molt adient per aprendre els membres de la família. Els més petits cantaran la cançó « Good night mummy », no us ho podeu perdre, mireu el nostre blog: www.itsenglish.blogspot.com .

Després de gravar , hem iniciat la nostra missió. Ens ha arribat un missatge que els nostres amics els Increibles estaven segrestats en una nau  i nosaltres els podíem alliberar aconseguint tres Claus  i el seu clauer. Així  ens hem dividit en quatre equips  i hem anat seguint unes fletxes de colors fins arribar al bosquet del rentador. Allà hem buscat les Claus i el Clauer i tot seguit hem anat a l’ acadèmia.


Un cop allà hem començat el ritual, posar-nos les màscares, cantar el Magic Spell amb la unió de les tres Claus i el clauer.,tot seguit hem sentit un senyal, un tro espectacular. Per tant missió complerta , hem alliberat els nostres amics i ens han  regalat  Smarties,mmmm delicious. Fins aviat I un super Kisss!!!!