CENTRE D'ESTUDIS IT'S ENGLISH

carta informativa segona setmana Estiu 2018










Benvolgudes famílies,

Aquesta segona setmana ha estat molt intensa. Per una banda hem continuat treballant amb el Little Elephant i els seus amics. Aquesta història tenia un ingredient especial el Lizard the Wizard (el mag llangardaix ),tots els animalons juguen  i fan diferentes activitats al parc:saltar a corda(skip), patinar(skate) … però no deixen jugar al Lizard que s`enfada i els immobilitzà amb el seu magic Spell. Així doncs, ens vam aprendre les paraules màgiques i també vam fer una vareta.  

Al mateix temps  vam treballar The Lion King, els animals salvatges i les relacions familiars, vam aprendre que és important la família i hem de ser valents quan cal, en Simba va ser un molt bon exemple.
Com a manualitat vam fer la Frog, ens ho vam passar molt bé jugant amb el fang i pintant la granota.

Finalment va arribar el divendres, el dia més esperat. Vam anar a Cervera amb tren , la veritat és que tots estaven  una mica espantats ,però després va ser tota una aventura, mira els passatgers i gaudir  del trajecte.

Vam arribar i vam esmorzar al passeig de l’estació. Seguidament vam caminar(tot baixada) fins al Club Mas Duran. Un cop allà ens vam remullar a la piscina petita i els de p4 i p5 van anar una estoneta a la gran. Després vam dinar al parc .Tot seguit vam fer un joc , cada equip(cats,dogs,monkeys and cows) tenia un carnet  amb cinc proves, per cada prova superada aconseguien unes lletres i així arribava la sorpresa final un ICE CREAM(gelat), tots els equips van superar les proves(cantar, ballar…) amb molt bona nota!!! i quan vam arribar a l’ estació(tot pujada) ,va arribar la recompensa que ens va anar molt bé per refrescar-nos, els gelats . És van portar super bé i van caminar com uns campions. Així doncs va ser un dia amb moltes emocions i molta diversió, ja veureu  alguns vídeos i fotos que us penjarem , el més aviat possible al nostre blog www.itsenglish.blogspot.com
Fins aviat i un super kiss!!!.