CENTRE D'ESTUDIS IT'S ENGLISH

Carta informativa tercera setmana 2018









Ja estem més enllà de la meitat però amb tota la intensitat. Ha estat una setmana de gustos, olors ,tacte tot un mon de sentits amb el qual hem gaudit de la cuina i del plaer de menjar.

Com recordareu sempre tenim dos eixos d’ animació un més didàctic i un paral·lel més lúdic.

Aquesta setmana el Little Elephant i els seus amics han anat de picnic però l’ elefantó ha fet de les seves i sort que el Lizard de Wizard i ha posat mà amb un dels seus magic spells(els nens/es us donaran detalls de tot plegat i si no mireu al nostre blog: www.itsenglish.blogspot.com story song.

També hem mirat a estonetes la pel·lícula Ratatouille que ens ha ajudat a entendre que tothom pot cuinar ,fins i tot les rates, és  qüestió de desenvolupar els sentits.
Durant la setmana hem treballat la història de l’ elefantó i una cançó del menjar. Al mateix temps hem fet tallers de cuina, com ja sabeu vam fer TRUFFLES , que la veritat estaven DELICIOUS, ja us passarem la recepta, també vam fer BISCUITS que avui mateix podreu tastar .

Finalment avui divendres hem gravat la cançó i la Story song .Seguidament hem anat al parc a jugar una estoneta  (més d’ hora per estar més fresquets). Al tornar ha començat el servei d’esmorzar , un super cook ens ha preparat uns creps al moment i uns super cambrers/eres ens han servit , ja veureu les fotos tot un SHOW i només us podem dir que tot estava DELICIOUS. No us ho podeu perdre a partir de la setmana vinent podreu gaudir d’ alguns dels nostres moments mirant el nostre blog: www.itsenglish.blogspot.com  

Només afegir que teniu uns Super Cooks i val la pena que ho aprofiteu ,l’ estiu és un bon moment per passar una estoneta a la cuina amb els més petits de la casa. Un super Kiss i fins aviat!!!