Ingredients:
500 grams farina
170 grams mantega
170 ml llet
170 grams sucre
1 ou
Una mica d’essència de vainilla
Un polsim de llevat
Elaboració:
Barrejar
la farina i el llevat tamisats amb una mica d’essència de vainilla. Afegir la
mantega a punt de pomada, el sucre i l'ou. Pastar amb les mans i incorporar la
llet a poc a poc fins aconseguir una
massa uniforme i que no s’enganxi a les
mans. Si fes falta cal afegir una mica
més de farina. Tapar la massa i introduir-la en el frigorífic durant una hora
perquè refredi. Enfarinar la superfície sobre la qual es va a treballar,
col·locar damunt la massa una mica de farina i estendre-la amb un corró fins a
aconseguir una placa de 1 cm de grossor. Fer la forma
i posar-ho en una plata al forn durant
15 minuts a 150º, prèviament escalfat a 200 o.
Els
nens s’ho van passar “xupi” jugant amb la massa i la farina.
Bon
profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada