CENTRE D'ESTUDIS IT'S ENGLISH

Biscuits Recipe













Ingredients:

500 grams farina
170 grams mantega
170 ml llet
170 grams sucre
1 ou
Una mica d’essència de vainilla
Un polsim de llevat

Elaboració:
Barrejar la farina i el llevat tamisats amb una mica d’essència de vainilla. Afegir la mantega a punt de pomada, el sucre i l'ou. Pastar amb les mans i incorporar la llet a poc a poc fins  aconseguir una massa uniforme i que no s’enganxi  a les mans. Si fes falta cal  afegir una mica més de farina. Tapar la massa i introduir-la en el frigorífic durant una hora perquè refredi. Enfarinar la superfície sobre la qual es va a treballar, col·locar damunt la massa una mica de  farina i estendre-la amb un corró fins a aconseguir una placa de 1 cm de grossor. Fer  la forma   i posar-ho  en una plata al forn durant 15  minuts a 150º, prèviament  escalfat a 200 o.
Els nens s’ho van passar “xupi” jugant amb la massa i la farina.

Bon profit!!!