INGREDIENTS:
· 100 grams de llet condensada
·
Entre 8 i 10 galetes maria segons gustos en
la textura de les tòfones
·
Cacau en pols o cola Cao i cobertures
variades.
Pas
a Pas
1- Agafem una bossa zip i fiquem les galetes María, la tanquem i les xafem donant cops amb les mans. L'ideal és passar un corró per damunt o picar-les amb alguna cosa dura. Aquest pas es pot fer també amb un morter, batedora, trituradora... (segons temps, paciència i gustos).
2- Quan les galetes estan ben desfetes tirem a la bossa tres cullerades soperes de cacau en pols, tanquem i ho barregem tot .
3- Si la bossa no s'ha foradat podem tirar la llet condensada dins, tancar i pastar a poc a poc fins que tingui consistència.
4- Tenim dues opcions o deixem la massa una hora en la nevera perquè endureixi una mica o la treballem tal qual, tot depèn de com la vegeu per tocar-la.
1- Agafem una bossa zip i fiquem les galetes María, la tanquem i les xafem donant cops amb les mans. L'ideal és passar un corró per damunt o picar-les amb alguna cosa dura. Aquest pas es pot fer també amb un morter, batedora, trituradora... (segons temps, paciència i gustos).
2- Quan les galetes estan ben desfetes tirem a la bossa tres cullerades soperes de cacau en pols, tanquem i ho barregem tot .
3- Si la bossa no s'ha foradat podem tirar la llet condensada dins, tancar i pastar a poc a poc fins que tingui consistència.
4- Tenim dues opcions o deixem la massa una hora en la nevera perquè endureixi una mica o la treballem tal qual, tot depèn de com la vegeu per tocar-la.
5-
Agafem de massa i fem boletes amb ella.
6- Recobrim les boles de cacau o les cobertures que hàgim decidit, banyant-les en un plat.
7- Deixar una estona en la nevera perquè agafin textura. Després es poden deixar dins o fora de la nevera segons es vulgui
Truc! Com més petits siguin els nens més espessa ha d'estar la massa per al maneig fàcil, però també menys tendres estaran les trufes
6- Recobrim les boles de cacau o les cobertures que hàgim decidit, banyant-les en un plat.
7- Deixar una estona en la nevera perquè agafin textura. Després es poden deixar dins o fora de la nevera segons es vulgui
Truc! Com més petits siguin els nens més espessa ha d'estar la massa per al maneig fàcil, però també menys tendres estaran les trufes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada